Bel mij terug Offerte aanvragen

Special-Jay

Hoi, ik ben Jurre, 14 jaar en mijn DJ-naam is Special-Jay. Sinds ik in 2014 mijn DJ-certificaat heb gehaald bij de United DJ School draai ik een tot twee keer per maand een boeking voor diverse gelegenheden. Zo heb ik al gedraaid op verjaardagen, braderieën, bedrijfsfeesten, bruiloften enz.

Ik draai graag deephouse, top 40 en future-bounce. Maar in overleg draai ik natuurlijk ook andere muziekstijlen.

Dus mocht je iets leuks te vieren hebben: ik ben graag van de partij!

D-White

Al op zeer jonge leeftijd begon Dwight op kleine podiums bij buurtfeesten muziek te draaien. Waar in het begin werd gedraaid met eenvoudige apparatuur en cd’s, wordt nu gedraaid op Pioneer’s en digitale media. Door zijn naam aan te passen naar D-White is hij helemaal klaar om als echte DJ aan de slag te gaan.

Door zijn brede ervaring, opgedaan in café’s, discotheken, bij verjaardagen en bruiloften is D-White uitgegroeid tot een allround DJ. Met een ruime muziekkeuze van Abba tot Zedd, speelt hij in op de vraag van het publiek.

 

DJ Erik Selhorst

Erik Selhorst wordt gezien als een drukke, vrolijke en leuke aardrijkskundedocent en mentor op het Thomas a Kempis College. Naast zijn passie voor lesgeven is Erik in zijn vrije tijd druk met voetballen bij SVI en staat hij graag in het weekend achter de draaitafel.

Van kinds af aan had ik al een grote passie: muziek! Aangezien barman zijn niet mijn ding was, ben ik toen op de rustige avonden plaatjes gaan draaien in dezelfde kroeg. Nu – bijna 10 jaar later – draai ik nog steeds plaatjes in de weekenden. Dat is echt een uitlaatklep voor me.’

Duco

Op zestienjarige leeftijd zette Duco zijn eerste plaatjes op tijdens zijn examenfeest. Dit beviel zo goed dat hij een eigen drive-in show startte: Invincible. Hiermee draaide hij in de Buitenwacht (Kampen), de Bierton (Zwolle), de Delta Manege (IJsselmuiden) en vele andere locaties.

Hij werd de vaste DJ van discotheek de Stunt (Epe) en Club48 (Kampen). Ook draaide hij in De Joy (Nunspeet), de Oldtimer (Nieuwleusen), Kisteman (Staphorst) en the Break (’t Harde).

Tegenwoordig draait Duco vooral op goud van oud party’s en af en toe op grotere feesten. Door zijn diversiteit in stijlen en zijn enthousiasme via de microfoon, krijgt Duco publiek van jong tot oud gegarandeerd aan het dansen.

DJ Pascal

Muziek loopt als een rode draad door het leven van Pascal.  Zo begon hij op 14 jarige leeftijd met het opbouwen van een eigen muziekcollectie.

In de jaren 90 begon hij op feestjes te draaien. Waar het begon in de familie kreeg dit niet veel later  een professionelere invulling en staat hij nu op verschillende partijen, van klein tot groot.

Zijn digitale muziekkoffer is gevuld met zeer uitlopende muziek. Hiermee is hij goed in staat de juiste muziek te draaien op het juiste moment. Of het nu om die kraker uit de jaren 80 gaat of om de laatste trance hit. DJ Pascal staat garant voor een spetterend feest afgestemd op de wensen van het publiek!

 

 

Bob Holtkamp

Bob Holtkamp is jonge gedreven Techno / Tech-house DJ uit Zwolle. In 2013 zette hij de eerste grote stappen richting de muziek industrie, en toen ging het hard: Hij won Kunstbende Overijssel en de Zwolle editie van de Dancetour DJ Knock Out.

Dit opende vele deuren, zo stond hij al snel op Experience Outdoor (Raalte), Dancetour (Zwolle) en verschillende andere festivals, Poppodia & dance feesten. Zijn sound is te omschrijven als deep, industrial en op zijn tijd melodieus met een focus naar dansbaarheid.