Bel mij terug Offerte aanvragen

Drive in show L

De vraag naar DJ’s wordt steeds groter.

De I love 2 danzz drive-in shows beantwoordt aan deze vraag. Niet alleen bieden we service, flexibiliteit en kwaliteit tegen een scherpe prijs, maar ook garanties! Een mix van professionaliteit, ervaring en enthousiasme van onze DJ’s zorgen er telkens weer voor dat elk feest een succes wordt, dat kan ook jullie feest zijn!

 

Design DJ meubel

Ook bij de Drive in show Large leveren wij ons unieke stijlvolle design meubel van RVS. De Pioneer CD-spelers en mengtafel hebben daarmee de perfecte werkhoogte voor iedere DJ. Ook bevat het meubel LED verlichting waarmee het in verschillende kleuren aangelicht kan worden.

Full service bij Drive in show Large

Huurt u bij ILove2Danzz een Drive in show, dan kunnen wij deze bezorgen, installeren en na het feest weer ophalen. De tijden hiervoor zijn natuurlijk in overleg, over het algemeen communiceren wij over tijden voor op- en afbouw met de gelegenheid waar het feest gehouden wordt. 

Verder kunt u vooraf uw muziek wensen overleggen met de DJ, I love 2 Danzz heeft een grote diversiteit aan DJ’s, een aantal worden genoemd op onze DJ pagina.

Meer weten? klik hier om contact met ons op te nemen.

Extra apparatuur:

Deze sets zijn uit te breiden met verschillende extra’s, hierbij kunt u denken aan: 

  • bellenblaasmachine
  • rook- of nevelmachine
  • lichteffecten

Dit is maar een kleine greep uit onze voorraad, klik hier voor meer opties of mail ons met uw vraag.